Tuesday, February 11, 2014

KENALI VITA-LEA SHAKLEE


Ehemm..ehem....lama sudah tak menjengah blog kesayangan saya ni..Kesibukan kerja dengan new tasks memang memerlukan masa untuk menyesuaikan diri. Now, alhamdulillah, i can fixed it well.

Ok, entry kali ni saya nak cerita sikit pasal Vita-Lea Shaklee ni atau dikenali juga sebagai Iron Formula. Vita-Lea Shaklee merupakan multivitamin PERTAMA yang dicipta di dunia. Ianya amat sesuai di ambil oleh mereka2 yang sibuk, selalu outstation dan tak suka mengambil pelbagai jenis vitamin dalam satu2 masa. Kenapa saya katakan begitu? Jawapannya adalah kerana Vita-Lea Shaklee mengandungi 30 nutrisi harian  yang lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin & 7 mineral penting seperti mana yang disarankan oleh RDA.

Gambar kiri Vita-Lea kini. Gambar kanan Vita-Lea dulu

MANFAAT UTAMA VITA-LEA:
  1. Penambahan Tenaga Segera - pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.
  2. Pelengkap Nutrisi - kekurangan pelbagai vitamin & mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) sahaja dan anemia.
  3. Keupayaan Sistem Produktif - penting kepada kanak2 dan remaja yang sedang membesar.
  4. Metabolisme - sangat membantu dalam stimulasi metabolisma & melambatkan proses penuaan.
  5. Elemen Penting Pada Sel Tubuh - menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon serta menjaga kedihatan tiroid
  6. Melindungi Organ - melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.
Tengok tu..berbaloi kan untuk memiliki 1 botol di setiap rumah kerana ianya amat sesuai untuk golongan2 seperti berikut: 
  • Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
  • Individu yang tidak lengkap diet hariannya
  • Individu yang ingin tingkatkan sistem imunisasinya 
  • Remaja yang sedang meningkat dewasa
  • Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
  • Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
  • Individu yg menopous
  • Wanita yang sedang hami;
  • Wanita yang baru bersalin
    Jom pakat ramai2 dapatkan Vita-Lea Shaklee ini dengan saya. Ada sesuatu yang istimewa buat anda pada bulan ini. Nak tau apa..hubungi saya segera samada melalui FB, Whatsapp, SMS atau WeChat seperti yang tertera di bawah sebelum promosi tamat hujung bulan ini.




    Hubungi segera:

    FB Page: Ilhamku Hannah Vitahouse
    pm/whatsapp/call : 012-3464964
    WeChat : amerainies
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Copyright to ILHAMKU HANNAH VITAHOUSE
    Designed by UMIESUEstudio 2016