Friday, March 17, 2017

CARA NAK BELI VIVIX

Cara nak beli VIVIX ni mudah jek sebenarnya. Tak perlu beratur panjang-panjang. Tak perlu keluarkan or bawak cash banyak-banyak. Bahaya tau!


Tapi pastikan korang dapatkan VIVIX dari agen atau SID yang sah ye. Jangan pula korang beli pada agen sembarangan. Kalau korang rasa was-was lupakan saj. Cari yang betul-betul korang rasa dia boleh guide korang dengan yakin ok!


VIVIX ni memang popular. Ramai yang mencari samada untuk tujuan masalah kesihatan, untuk tujuan kecantikan ataupun untuk tujuan mengekalkan kesihatan optimum. Kalau korang rajin google memang banyak fakta menarik berkenaan VIVIX ni tau.



Hanya dengan sesudu sehari korang dapat rasa perbezaanya kerana kekuatannya adalah proses pemulihan sel atau saraf itu berlaku sehingga ke peringkat DNA.


Saya antara agen/SID yang sah dan berilmu, In shaa Allah. 


Terbaru saya sendiri yang guide pengambilan VIVIX  untuk ayah saya. Hampir sebulan ayah saya amalkan VIVIX untuk masalah kencing manis dan darah tinggi beliau, resultnya sungguh WOW!


Ok, kisah ayah saya nanti saya reveal dalam next post ya.


So, korang boleh dapatkan VIVIX daripada saya dengan membuat pesanan melalui:


Whatsapp : 012-3464964
Call          : 012-3464964
SMS         : 012-3464964



In Shaa Allah, i can deliver by myself ke depan pintu rumah korang ataupun kurier kepada korang dengan selamat. 




Wednesday, March 1, 2017

WORDLESS WEDNESDAY : 1 MARCH 2017

Memang kena dengan tajuknya tiada kata-kata yang nak digambarkan dengan kenangan semalam. Apapun yang kita lalui semalam jangan biarkan emosi menguasai diri ye (#peringatanuntukdirisendiri).

Memang lama tak mengomel di sini. Banyak halangan yang terpaksa dilalui demi untuk menghasilkan satu entry pun. Tapi semua tu bukan alasan ok. Cheqsue telah kembali dengan semangat yang berkobar-kobar ni.

Sebab apa? Sebab tiada kejayaan tanpa usaha. Tiada kejayaan tanpa halangan. Jom kita pecut di tahun 2017 ni untuk apa2 sahaja yang kawan2 Cheqsue lakukan ok. Selebihnya kita serahkan kepada Allah Taala.

Eh2 kata "Wordless Wednesday" tapi membebel tak ingat kan. Jomlah layan gambar yang membuatkan Cheqsue bersedih dan hilang kata2 sekarang ni. 



Tragedi pagi 28 Februari 2017

Alhamdulillah Cheqsue takde pape cuma si putih cedera ringan.


Doakan Cheqsue tabah, sabar dan kuat tempuh dugaan ni ye kawan2. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to ILHAMKU HANNAH VITAHOUSE
Designed by UMIESUEstudio 2016